AKİT TV’de yayınalan Derin Kutu programına konuk olan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner katılımcılar arasında yer alan Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’ya FETÖ tepkisi gösterdi.
Tv100’’ün aktardığına göre; Programda Abdurrahim Karslı’nın hain 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında attığı “FETÖ diye bir örgüt yoktur” şeklindeki sosyal medya paylaşımı ekrana getirildi. Mehmet Metiner bu paylaşımı ilk kez gördüğünü ve çok şaşırdığını söyleyerek Karslı’ya canlı yayında tepki gösterdi.
Bunun üzerine Karslı’ya dönüp tekrar “FETÖ terör örgütü yok mu yani” diye sordu. Karslı sözlerinin arkasında durunca Mehmet Metiner tepki göstererek, “Ben ilk defa görüyorum bu tviti. Bu sizin durduğunuz yeri kimi arkaladığınızı yeter sebeptir” dedi. Metiner’in bu sözleri üzerine Karslı “Tamam doğru” dedi.
Bunun üzerine iyice sinirlenen Metiner “Bu mesajı görseydim sizinle burada oturmazdım. Ben 16 Temmuz’u yaşan bir insanım. Benim yanımda arkadaşlarım öldürüldü. Ben izninizle kalkacağım. Bunu gerçekten görseydim hiç gelmezdim” diyerek stüdyoyu terketti.
FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki akademisyen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 2016'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’ya bu kez programın sunucusu Sabri Balaman bir soru yöneltti.
Suncunun “Fetullah Gülen Terörist midir değil midir” sorusuna Karslı, “Ben onu diyemem” yanıtı verdi. Sunucu bunun üzerine “Ben özür diliyorum, 251 insanımızın canına mal olmuş alçaklığa ben bu programı yapamayacağımı ifade ediyorum. Ben sizle aynı yayını yapamam" diyerek programı bitirdi.
AKP'li belediyede skandal! Gençliğe Hitabe'yi değiştirdi, vatandaşlarla dalga geçti
Kaftancıoğlu'ndan Göksu'ya videolu yanıt: Bu ne perhiz, ne lahana turşusu
Manavgat yangınında evi ve çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi!
Taliban ile 1 hafta geçiren Mehmet Akif Ersoy: Çok şükür Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz
Asker kaçağı Hakan Ural'ın Montrö ve Kanal İstanbul yorumu sosyal medyada dalga konusu oldu
Peker AKP'ye verdiği seçim desteğini açıkladı
Meriç Köyatası BDDK kararı sonrası olacak büyük olayı açıkladı
Nagehan Alçı: 2023 seçimlerinde kan akabilir, yalvarıyorum...
İsmail Saymaz, Erdoğan'ın Berat Albayrak'ın istifasını nasıl öğrendiğini açıkladı
Erdoğan'dan 'Evimize ekmek götüremiyoruz!' diyen esnafa tepki çeken sözler
Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz arasındaki telefon görüşmesinin ses kaydı yayınlandı
Yılmaz Özdil hükümetin enflasyonla mücadelesini paylaştı!
Sedat Peker aleyhinde paylaşım yapan genci şoke eden telefon
Kılıçdaroğlu’na “Bürokratları tehdit etti” diyen Erdoğan bu videoya ne diyecek