AKP kadrolarında 9 sene boyunca görev yapan bir isimle konuştuğunu aktaran Pehlivan, o ismin sözlerini de köşesinden aktardı. O ismin Erdoğan’ı çok yakından tanıyan bir siyasetçi olduğunu aktaran Pehlivan, AKP'nin planlarını da o ismin aktardığı haliyle köşesinden paylaştı.
Erdoğan ve AKP'nin dış politikada yaptığı tartışmalı hamleleri AKP kitlesine nasıl aktaracağını anlatan isim şunları söyledi: "Dış politikadaki hamlelerini kendi kitlesine ‘Dünyaya nizamat veren ülkeyiz, düşmanlık olmaz’ diye sunacaklar. İçeride ise güvenlikçi baskı politikalarını artıracaklar. Bana kalırsa bazı muhalif parti yöneticilerine ‘FETÖ’ ve ‘ajanlık’ suçlamalarıyla operasyon yapmayı da düşünebilirler."
AKP'den ayrılmak isteyenlere haklarındaki dosyaların sunulacağını söyleyen isim, şu ifadeleri kullandı: "Kendi kadrolarında olup ayrılmayı isteyenleri ise haklarındaki dosyalarla durdurmaya çalışacaklar. Bu fişleme yoluyla korkutarak içerideki çatlakların büyümesini engellemeyi planlıyorlar. Ve tüm bunlar yaşanırken, yani demokrasi ile hukuk rafa kaldırılırken çağdaş dünya ile de bağların zayıflamasını arzuluyorlar. Böylece AİHM gibi denetim mekanizmalarını devre dışı bırakacaklar.”
Erdoğan'a sert tepki!.. 'HEDEF GÖSTEREMEZSİN'7662 izlenme
Selvi tarih verdi: Haber kanalları son dakikalar geçerse şaşırmayın.7148 izlenme
PTT dolandırıcılığına dikkat1506 izlenme
'Çok Pişman Olacaksınız'10339 izlenme
Kurban Bayramı öncesi korkutan açıklama!7748 izlenme
Metin Feyzioğlu kaybetti, zırhlı makam aracı satışa çıkarıldı117 izlenme
"Ben pilotum" diyen bakan bakın ehliyetini nereden almış9473 izlenme
S-400'le ilgili çok konuşulacak yazı1201 izlenme