AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, erken seçim konusundaki kamuoyunda yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Turan, "20 yıldan beri AKP’ye yön vermiş insanların talebiyle tekrar bize yetki verirlerse veya vermezlerse baş göz üstüne diyeceğiz" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Genel Kurulu, gündem dışı konuşmaların ardından söz alan grup başkanvekilleri, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Türkiye’de ekonomik bir kriz yaşandığını belirten CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Türkiye kötü yönetildiği için, kaynakları doğru kullanılmadığı için ekonomik krizle boğuşuyor. Vatandaş bir ekmeğe, bir yumurtaya muhtaç. AK Parti bunu görmüyor, duymuyor. Ülkede üretim yok, ülkeye yatırımcı gelmiyor, işsizlik aldı başını gidiyor, ekonomide yapısal sorunlara çözüm bulunamıyor ama Cumhur İttifakı’ndan ses yok” dedi.
Engin Özkoç'un ardından söz alan ve muhalefet partilerinin eleştirilerine yanıt veren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, ‘erken seçim’ konusunda şu ifadeleri kullandı:
“Biz, 1,5 yılda bir seçim yapılmasın diye, erken seçim olmasın diye sistem değişikliği talep etmiştik. Tam da biz, seçim zamanında yapılsın diye bu sistemi tercih etmiştik. Seçimler zamanında yapılacaktır. O seçimlerde, 20 yıldan beri AK Parti’ye yön vermiş insanların talebiyle tekrar bize yetki verirlerse veya vermezlerse baş göz üstüne diyeceğiz."
Komünist Başkan yaptı yine yapacağını! Tunceli Belediyesi'nde işçi maaşı 8 bin TL oldu1708 izlenme
'Süleyman Soylu'nun ülkeye kaçak gelen Afganlardan bilgisi var'63 izlenme
MetroPoll'ün son anketinde Cumhur İttifakı'na büyük darbe1950 izlenme
Muharrem İnce'den Selvi'ye ilginç CHP yorumu2917 izlenme
Bahçeli gemileri yaktı. Erdoğan'ın kurduğu büyük tuzağı açıklayacak12849 izlenme
Yılmaz Özdil: E hani hepimiz aynı gemideydik?1570 izlenme
Bahçeli'nin danışmanı Cem Yılmaz'ı tehdit etti: Aksi halde seni kurtaran olmayacak90 izlenme
Eski Bakan Namık Kemal Zeybek'ten canlı yayında ortalığı karıştıracak iddia!17319 izlenme