AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın 2023 seçimlerinde kullanacağı kampanya şarkısı belli oldu. AKP İstanbul’daki çalışmalar sırasında Orhan Gencebay’ın "Mevsim Bahar Olunca" şarkısını "İstanbul Kalbimizsin" sözleriyle kullanacak.
İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Gencebay'ın yorumlanan şarkısında "Milletle bir olunca, gönüller buluşunca, sevenler kavuşunca, İstanbul ne güzel!" sözleri yer alıyor.
Şarkı ilk olarak AKP İstanbul sosyal medya hesaplarından bir kliple paylaşıldı.
Şarkının sözleri şöyle:
"İstanbul sen bizimsin, İstanbul kalbimizsin. Kardeşlikle yükselen gür sesimizsin. Seninle ay yıldızla, seninle bu vatanda. Umudun yeşerdiği hepimizin evisin. Aynı bağda bin çiçek, aynı yolda bir millet. Sözümüz geleceğe, İstanbul yüzün gülsün! Gönüller bir arada, dualar bir arada. Sana olan sevdamız bir ömür böyle sürsün. Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, İstanbul ne güzel! Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, Türkiye ne güzel!"
Melih Gökçek'te hatlar koptu! Stephen Hawking'in balmumu heykeliyle öbür dünyadan konuştu
Zamlar sonrası TGRT'den tepki çeken haber
Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı adayı açıklaması
Erk Acarer Sedat Peker'in ‘SBK ve seçim’ hamlesini açıkladı
Savaştan kaçıp Türkiye vatandaşı olan Suriyeliyi görünce komandoyu zor tuttular