Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, adını anmadan iktidara yakınlığıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı'na 'Terör örgütü' dedi. Hapse atıyorlardı, biz devreye girdik. Nagehan (Alçı) da onu aradı. Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında beni aramış adam. 'Rasim'cim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var.' Türkiye artık bu tiyatroyu bilsin" şeklindeki ifadesiyle ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı.
Bu noktada Arslan ve Dündar'ın söz konusu iddiayı yalanladığını hatırlatalım.
"Devlet ve adalet hiç bu kadar ayağa düşmemişti. Meğer Türkiye’de yargıya FETÖ’nün hakim olduğu günlerde hapse girmemek için yapılması gereken şey basitmiş. Dönemin etkili FETÖ’cülerinden, gazeteci kisvesi altında önümüze koyulmuş FETÖ’cülerden birini arıyorsunuz, o da sizi hapse girmekten koruyor" diyen Kütahyalı, şöyle devam etti:
"Bedeli mukabilinde mi, hayır işi olarak mı onu bilmiyoruz. Vay anam vay. Olaya bakar mısınız! Bunu ben söylemiyorum, birisi iddia etmiyor. Kendileri itiraf ediyorlar. Güç gösterisi olarak itiraf ediyorlar.
Devleti, adaleti nasıl pespaye hale getirdiklerini, nasıl ayağa düşürdüklerini marifet gibi bir bir ortaya döküyorlar. Ve yine kimseden ses yok.
O günler çok uzak değil hatırlıyorum. Anlı şanlı medya patronları, o patronların anlı şanlı yöneticileri bu tiplerle yakınlık kurarak kendilerini kurtarma peşindeydi. Ben ve benim gibi birkaç kişi ise o gün de, bugün de bunlarla mücadele ediyorduk.
Muhabir arkadaşlar gelip 'Abi Zekeriya Öz’ün masasında senin adın yazan dosya var, CD var' diyordu. Ben ise gülüp geçiyordum. Bir gün bile bunlardan birini aramak aklımın ucundan geçmedi.
Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım. Aklıma bile gelmedi daha doğrusu. Böyle bir güçleri olduğuna da asla inanmadım. Hala da inanmıyorum. İnansam da muhatap olmazdım."
İnce'ye Erdoğan cezası4075 izlenme
Yandaş denince akla gelen ilk isim Mehmet Barlas seçimin kesin tarihini açıkladı3780 izlenme
AKP'lilerin 17 Yıllık Günahtan Arınma Formülü!10245 izlenme
OZAN ARİF DİYANET BAŞKANINA ÖYLE BİR VURDU Kİ SARAY BİLE SALLANDI…24923 izlenme
Altaylı'dan 'kayyum' yazısı307 izlenme
Mecliste tartışma, 'Aman Tayyip Bey Duymasın...1496 izlenme
Asgari ücrete ara zam yeniden gündeme geldi873 izlenme
Aşı skandalı ortaya çıktı. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu açıkladı109 izlenme