Bakan Bilgin, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Erdoğan'ın, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" ifadelerine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Bilgin, memur ve memur emeklilerine enflasyon farkının ödeneceğini, emeklilerin ise gerçekleşen 6 aylık enflasyon oranında zam alacaklarını hatırlattı.
Hükümet olarak çalışanları ve emeklileri enflasyonun tahribatından koruyacak çalışmalarının olduğunu belirten Bilgin, haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte çalışmaya ilişkin yol haritasını belirleyeceklerini kaydetti.
Yılmaz Özdil koronavirüsü kimin yaydığını buldu: Onun başının altından çıkıyormuş...1522 izlenme
A Haber programcısı bile dayanamadı, Fahrettin Koca'ya böyle patladı!2807 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt...7554 izlenme
Kansere ve Felce Çare Bulduk...1229 izlenme
İşte Ekonomide 5 Ay İçinde Yaşanacaklar..146 izlenme
AKP Milletvekili Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasındaki eşinden yeni açıklamalar55 izlenme
AKP MKYK üyesinden genelge eleştirisi1247 izlenme
Ankara’da kulisler hareketlendi1290 izlenme