Halen Fransa'da bulunan Genç Parti lideri Cem Uzan, gündem değerlendirmesinde bulundu. Uzan, Lale Ozan Arslan'ın sorularını yanıtladı.
Uzan, Türkiye'de şu an için yaşanan ekonomik kriz hakkında konuştu. Bu krizin AKP'nin yanlış yönetiminden kaynaklandığını söyledi. Uzan, Genç Parti olarak kendilerinin Türkiye'ye krizden çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.
Uzan, Genç Parti iktidara geldiğinde, Türkiye'yi kısa sürede Avrupa Birliği üyesi yapacağını söyledi. Uzan, Erdoğan'ın 2002'den bu yana bunu yapamadığını belirtti. Ancak kendisi cumhurbaşkanı olursa 3 yıl içerisinde Türkiye'nin Avrupa Birliği ülkesi olacağını belirtti. "Avrupa Birliği namus sözüm olsun. Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne almak istemiyorlar iddiası tam bir palavra. Siz AB kriterlerini yerine getirdiniz de almadılar mı? Kravat ve gömlekle giriş istenen bir restorana, siz tişörtle giderseniz elbette sizi kimse almaz" şeklinde konuştu.
Erdoğan, damadını öve öve bitiremedi
Mustafa Sarıgül, Beyaz TV muhaberiyle kavga etti...
Korkudan sansürlenen skeç kamuoyu oluşunca yayınlandı
Mültecilerin Ankara sınırına bırakıldığı anlar ortaya çıktı
Sevilay Yılman ziyareti itiraf etti...
20 yıl sonra Erdoğan’a soğuk duş: AKP seçmeninin yeni adresi belli oldu!
Sermiyan Midyat’tan 'Kanal İstanbul' göndermeli olay Sedat Peker videosu
Ekrem İmamoğlu yolsuzluğu ortaya çıkardı
3 yaşındaki Elif Perinçek'i kurtaran görevli Habertürk canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı
Can Ataklı'dan yeni Peker iddiası..
'Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini duyunca çark etti!'
Sakarya milletvekili Ümit DİKBAYIR'ın konuşması meclisi salladı...Mutlaka izleyin!
Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in 'Erkan Yıldırım' iddialarının ardından ilk açıklama
Bir parti daha Millet İttifakı'na katılıyor!