CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Üsküdar Belediyesi Meclis üyelerine tepki göstererek “Beklentilerinin karşılanmadığını belirterek gittiler. AKP’ye geçmişler. CHP seçmeninin iradesiyle seçildiler, belediye meclis üyeliğinden de istifa etsinler” dedi.
Cumhuriyet Gazetesi'nden İlayda Kaya'nın haberine göre; CHP’den geçen aylarda istifa eden Üsküdar Belediyesi Meclis üyeleri Köksal Durmuş ile Selahattin Kamışoğlu, önceki gün AKP’ye katıldı.
Eski meclis üyelerinin AKP’ye geçmesine tepki gösteren CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ise Cumhuriyet’e yatığı açıklamada, “Belediye meclisinizde 15 CHP’li Meclis üyemiz vardı. 6 ay önce de 3 üye istifa etti.
İstifa etme gerekçeleri olarak beklentilerinin karşılanmadığını söylediler. Partiden istifa ediyorlarsa, meclis üyeliğinden de istifa etmeleri gerekir. İstifanın arkasında kişisel beklentilerin olduğu ortaya çıkmıştır” diye konuştu.
'İşsizim' diyenlere 'çobanlık' öneren yandaş yazara olay yanıt109 izlenme
İsmail Saymaz İstanbul'un göbeğindeki gizli dünyayı açıkladı.128 izlenme
İş Bankası’ndan binlerce emeklisini bayram ettirecek karar96 izlenme
Hürriyet Ankara'da Hande Fırat operasyonu.5086 izlenme
Son Dakika… Soylu: Seçilirlerse açığa alınacaklar1609 izlenme
Milli Eğitim Bakanı lise öğrencilerine müjdeyi verdi3064 izlenme
İşte Erdoğan'ın Kafasındaki Seçim Planı!5584 izlenme
Türk-İş Pazarlığı Sarayda Yapmış!6265 izlenme