CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in tedavi gören eşi Ziynet Sertel hayatını kaybetti.
Ziynet Sertel'in vefat haberinin ardından CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Sevgili dostum, yol arkadaşım, milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli hayat arkadaşı, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…"
Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da Ziynet Sertel'in vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaşamları boyunca hep göz göze, diz dize idiler. Daha önlerinde çok uzun yıllar vardı. Ne üzücü ki, acımasız bir hastalık, yaşlanıp kol kola yürüyecekleri günleri onlardan aldı. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim Atila Sertel başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun" ifadelerini kullandı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de “CHP İzmir Milletvekili, yol arkadaşımız Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila Sertel ve ailesine başsağlığı diliyorum” ifadelerini paylaştı.



Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Fahrettin Koca'ya kötü haber12229 izlenme
Akaryakıtta bugün yürürlüğe giren zamların ardından yarın yeni zam bekleniyor!3380 izlenme
Belediye başkanları artık akrabalarını işe alamayacak15756 izlenme
Saatler içinde buldu: O belge Sedat Peker'in eline nasıl ulaştı?109 izlenme
Metin Çekmez'in vasiyeti yerine getirildi120 izlenme
Her İki Araçtan Biri Damada...16543 izlenme
AKP, CHP, İYİ Parti ve MHP'nin erken seçim senaryoları! 'Salgın biter Türkiye hızla seçime gider'2613 izlenme
Süleyman Soylu'ya tepki yağdı4538 izlenme