Sosyal medya hesabından "Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür" paylaşımı yapan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyanın gündemine oturdu. Konuyla ilgili bir paylaşım daha yapan Cübbeli "Dün tekbir getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dair bir zikir telkin etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweettir" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin birçok noktasında çıkan orman yangılarıyla mücadele sürerken Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Cübbeli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Hadisi Şerif'te: 'Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür' buyuruluyor" ifadelerine yer verdi.
Cübbeli açıklamasının devamında ise "Yangını görenler veya sosyal medyada izleyen herkes 'Allâhu Ekber diye tekbir getirmeye devam etsinler. Kafirlerin planı Allâh'ın kudretini geçemez. Bu paylaşımı herkese duyuralım, herkes bulunduğu yerde tekbir getirmeye devam etsin" dedi.
Bu çıkışı ile Twitter'da Türkiye gündeminde ilk 5'e giren Cübbeli'den yeni bir paylaşım daha geldi. Büyük yankı uyandıran sözleriyle ilgili geri adım atan Cübbeli, şu satırlara yer verdi: "Dün tekbîr getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dair bir zikir telkin etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweet'tir."

Esra Albayrak 28 Şubat'ta yaşadıklarını anlattı403 izlenme
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş 'kademeli normalleşme' genelgesi!1218 izlenme
Sosyal medyadan duyurdular: Koronavirüs aşısı olana Erdoğan hediyesi2007 izlenme
İşte şekersavar sebze!77 izlenme
Elmalı davasının avukatı konuştu: Detayları bilseniz...15348 izlenme
MEB'in koronavirüs önlemlerine Mehmet Ceyhan'dan tepki83 izlenme
Can Ataklı Erdoğan nerede?42872 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz’ın bilinmeyenleri1078 izlenme