Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin hayat pahalılığına karşı hazırladıkları çözüm önerilerini siyasi partilere sunmaya devam ediyor.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret eden İnce’ye Davutoğlu’ndan bir sürpriz geldi.
PASTA SÜPRİZİ
Görüşme sonrası kameralar karşısına geçen Davutoğlu ve İnce, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Memleket Partisi'nin kuruluşunun 1. yılı olduğunu belirten Davutoğlu, önceden hazırlattığı pastayı kameralar önünde İnce'ye pasta kestirdi.
MUHARREM İNCE ŞAŞIRDI: İLK KEZ GÖRÜYORUM
Bu sürpriz karşısında bir hayli şaşırdığı gözlenen İnce, "Bir siyasi parti, başka bir siyasi partinin doğum gününü hiç böyle kutlamış mıdır? Bu ilk midir?" ifadelerini kullandı. Davutoğlu da 'evet sanırım ilk" ifadelerini kullandı.
İşte o anlar:

Soyguna bakın; yol aynı mesafe aynı, fiyat 10 kat4555 izlenme
İstanbul'da seçim anketi!.. 'BUGÜN SEÇİM OLSA...'3328 izlenme
Kasımda Seçime Hazırlanın...2494 izlenme
Milletin Vergileri 1 Odalı 7 Yöneticili Şirkete Akmış!54 izlenme
Bakan hakkında suç duyurusu2353 izlenme
Hadise'nin konuşması Altın Kelebek'e damga vurdu4769 izlenme
Erdoğan'dan Bahçeli'ye Teklif!18068 izlenme
İşte Erdoğan'ın seçim planı53 izlenme
Cem Uzan, adaylığa ısındı: Sığınmacı sorununa çok konuşulacak çözüm
Melih Gökçek’in kanalında Erdoğan’ı kızdıracak sözler.
Fatih Altaylı: Gırtlağına kadar borçlu, ekonomisi batık, üç kuruşa takla atan Türkiye, milyar dolarlık pistleri yok ediyor!
İşveren tarafından asgari ücrete zam açıklaması