AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i hedef aldı. Erdoğan, ”Meral Hanım dün Denizli’de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime ‘terörist’ dediğimden bahsetti. Utan utan. Sen ne terbiyeden muafsın ya. Avukatlarımı da görevlendirdim” dedi.
Erdoğan’ın açıklamalarının satırbaşları:
Bütün kavimlerin, inançların, renklerin birlikte yaşadığı Mardin’in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Gelin Mardin’in bu geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. Kardeşliğimizi en yükseğe çıkaralım
”Eğitimde 3863 adet derslik inşa ettik”
Son 17 yılda Mardin’e 28 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bu teröristlerin desteklediği HDP ile olmuyor. Bunlar buralarda belediye başkanlığı yapmadı mı? Kayyuma devrettikten sonra şu Mardin’in çehresi nasıl değişti biliyorsunuz değil mi? Millet bahçesini de yaptık mı? Terör örgütünün desteklemiş olduğu HDP’li belediyeler çukur kazdılar. İş makineleriyle kanal açtılar. Niçin, benim vatandaşıma hayatı zehrettiler. Yaşam hakkını elinden aldılar. Birçoğunu öldürerek onlara hayatı dar etmenin maalesef şu şehirlerde acımasız imtihanını verdik. Eğitimde 3863 adet derslik inşa ettik. Artuklu Üniversitesi’ni biz kurduk.
”Hızlı trenle Mardin’i Ankara ve İstanbul ile buluşturmuş olacağız”
Mardin’i geçtiğimiz sene 710 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Huzur ortamı sürdükçe Mardin’in otelleri konakları turistle dolup taşmaya devam edecektir. Yeter ki bu terör örgütünü şehrimize yaklaştırmayalım. Mardin’in endüstri bölgesi olarak ilan ediyoruz. Yüksek katma değerli üretim Mardin’in gücüne güç katacak. Hızlı trenle Mardin’i Ankara ve İstanbul ile buluşturmuş olacağız.
İYİ Parti lideri Akşener’e sert sözler
Şimdi bir yalan uydurdular ben güya HDP’ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki tutmuyor, bu yalana başvurdular. Aynısı Meral Hanım da yapıyor. Sen ne terbiyeden muafsın. Utanmadan sıkılmadan, benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Utan, utan. Avukatlarımı da görevlendirdim. Benim Denizlili kardeşlerim nasıl hitap ettiğimi biliyor. İnşallah 31 Mart bunların sonu olacak.
Uzman isim canlı yayında yeni asgari ücreti açıkladı.2892 izlenme
'AKP, elinden gelse Sedat Peker'i çiğ çiğ yiyecek ama...'3024 izlenme
Binlerce astsubaya kötü haber301 izlenme
AKP'nin rafa kaldırdığı proje ABD'ye satıldı...104 izlenme
Saray'dan Süleyman Soylu açıklaması1249 izlenme
İzlenmeyen Saray konserlerinde yer alan Muazzez Ersoy12398 izlenme
Kamuda yükselmenin kısa yolu: Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Aslıyüksek, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na atandı67 izlenme
ABD medyasının gözü o ismin üzerinde580 izlenme