AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Haziran Pazartesi günü yapılacak NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gidiyor.
Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, iki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi de zirve dolayısıyla öne çekildi.
Toplantının 10 Haziran Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının en önemli gündem maddesi koronavirüs salgınıyla mücadele olacak.
Toplantıda, koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından vaka ve vefat sayılarının seyri, aşılama sürecindeki son durum ve yerli aşı çalışmaları ele alınacak.
Güvenlik konularının da görüşülmesi beklenen toplantıda, yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden terörle mücadele operasyonları konusunda kabinenin bilgilendirilmesi bekleniyor.
Ekonomik gelişmelerin ele alınacağı toplantıda, NATO Zirvesi öncesi dış politikaya ilişkin de değerlendirmeler yapılacağı öngörülüyor.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO Karargahı'nda 14 Haziran'da gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi planlanıyor. Erdoğan'ın zirveye katılacak diğer liderlerle ikili görüşmeleri de öngörülüyor.
'Seçim kanunu' Financial Times'ta: 'Erdoğan'ın rakiplerini etkileyebilir!67 izlenme
Tabut taşıyıcıları ve gassallar koronavirüs cenazelerini anlattı: 'Böylesini görmedik'6231 izlenme
Temmuz ayı zam tutarı belli oluyor: İşte olması beklenen en düşük memur ve emekli maaşları!2294 izlenme
Erdoğan yüz yüze eğitimin tarihini açıkladı!2561 izlenme
Türkiye için de gün verildi: Salgın hangi ülkede, ne zaman bitecek?6210 izlenme
Aşağılanan şehzadeler ve prensesler çılgına döndü7362 izlenme
AKP, ABD Seçiminde O Adaya Bağış Yapmış!3253 izlenme
'İttifak memnuniyeti' anketinden Saray'a soğuk duş!99 izlenme