Uzun zamandır kabinede değişiklik olacağı yönünde kulis bilgileri geliyordu. Önümüzdeki günlerde iki bakanlıkta değişim yaşanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in koltuğuna iki yeni isim atanacak. İşte Medyatava'nın özel haberine göre bakan olacak iki isim.
Ankara kulislerinde uzun zamandır kabinede değişiklik olacağı yönünde bilgiler geliyordu. Son olarak Adalet Bakanlığı'nda bir değişiklik yaşanmış ve Abdulhamit Gül’ün yerine yeni bakan Bekir Bozdağ olmuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine değişikilğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yapmış ve "Kabinede bir değişiklik yaptık. Bekir Bozdağ’ı Adalet Bakanlığı’na getirdik. Bekir Bey’in gelmesi çok isabetli oldu. Onun yerine de (Anayasa Komisyonu) Yusuf Beyazıt’ı getirdik. İhtiyaç olduğu zaman bu değişiklikleri yapacağız. Arkadaşlar bu değişikliklerden başka anlam çıkarmasın. Arkadaşlar bu değişikliklerden rahatsız olmasın” demişti.
Erdoğan, Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı konuşmada da bakan değişikliğini bayrak yarışı olarak tanımlamış ve "Bundan sonra da elbette gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz” demişti.
İKİ BAKAN DEĞİŞİYOR
İşte bununla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı ve Medyatava'nın özel haberine göre çok yakında iki isim ile bakanlık yolları ayrılacak. Medyatava'nın Ankara kulislerinden aldığı bilgiye göre ise kabinede revizyon devam edecek.
Gelen bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iki atama yapılacak.
Kulis bilgilerine göre Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı oluyor. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oluyor.
Kabinede değişiklik kararının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
AKP'lilerden Kızılcahamam Kampı'nda Berat Albayrak'a tepki5599 izlenme
Fatih Altaylı'dan Kanal İstanbul yazısı: Felaketin sorumlusu Cehape olur4267 izlenme
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması3838 izlenme
Nihat Hatipoğlu'nu çileden çıkaran soru: 'Senin ne haddine, sen kimsin?'2592 izlenme
Abdullah Gül'ün 29 Ekim mesajı gündem oldu8751 izlenme
Son Dakika! 7 Askerimizin Şehit Olduğu Patlamayla İlgili Bakan Akar'dan Açıklama2503 izlenme
Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen bir isim daha koltuğunu kaybetti8463 izlenme
Kapalıçarşı'dan kimler dolar sipariş etti.92 izlenme