Cumhuriyet’in haberine göre, Kılıçdaroğlu’un illerde yapacağı miting ve toplantıların organize edilmesi amacıyla Organizasyon Komitesi kuruldu. Komitenin başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yaparken, CHP milletvekilleri Ahmet Akın, Orhan Sümer, Ali Haydar Hakverdi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir de görev yapacak.
Kılıçdaroğlu’nun 27 Şubat’ta Batman Sason ziyaretiyle başlayacak programın aralıksız bir şekilde 32 gün boyunca sürmesi amaçlanıyor.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim kampanya döneminde ağırlıklı olarak büyükşehir belediyesi bulunan kentlere yönelik çalışma yapacağı bildirildi. Söz konusu kentler ve ilçelere birden fazla gidileceği belirtildi.
Öte yandan CHP’de muhalif 12 üyenin talebini geri çekmesi üzerine bugün yapılacağı ilan edilen Parti Meclisi (PM) toplantısı da iptal edildi.
Fahrettin Koca yalanladı, yabancı bankalar ifşa etti126 izlenme
Erbakan'dan AKP'ye sert eleştiriler50 izlenme
Son dakika… Burhan Kuzu vefat etti1051 izlenme
'Seçimi Kaybetse Bile Erdoğan...'10317 izlenme
SGK'da kriz: Emekli ve işsizlik maaşları ödenebilecek mi?6148 izlenme
Fatih Altaylı'dan sert tepki: İçim kan ağlayarak izliyorum1875 izlenme
Süleyman Soylu'dan sert uyarı: Yetkim var, acımam2397 izlenme
AKP pes etmiyor! AYM'nin iptaline rağmen aynı teklifi 5. kez getirdi139 izlenme