Uyuşturucu madde kullandığı sırada çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada gözaltına alınan AKP Genel Merkezi’nde büro çalışanı Ayvatoğlu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
T24’ün haberine göre, Ayvatoğlu’nun Ankara Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nde verdiği ifadede AKP Genel Merkezi’ndeki görevinden aylık 3 bin lira maaş aldığını söylediği öğrenildi.
Sorgusu sırasında "gelir getirici herhangi bir gelirinin olup olmadığı ve geçimini nasıl sağladığı" sorularını yanıtlayan Ayvatoğlu’nun, AKP’deki görevinden aylık 3 bin lira, otomobil alım satım işleri ile de aylık 30 bin lira geliri olduğunu söylediği belirtildi.
Ayvatoğlu, 2016’da babasının vefat etmesinden sonra annesi ve ablası ile birlikte yaşadığını belirtirken, annesi ile ablasının herhangi bir işinin olmadığını ancak gerek babasından kalan emekli maaşı, gerekse Kastamonu’daki iki dairenin kirası olarak 8 bin lira gelir daha olduğunu anlattı.
Verdiği bilgiler sonrasında aylık gelirinin onda biri karşılığında şüpheli Ayvatoğlu’nun neden AKP Genel Merkezi’nde maaşlı personel olarak görev yaptığı soru işaretlerine neden oldu.
Bu arada, sorgu sırasında Ayvatoğlu’na sadece sosyal medyada yayımlanan uyuşturucu madde kullandığı yönündeki görüntülerin sorulduğu, yine sosyal medyada görülen lüks yaşam şekliyle ilgili herhangi bir soru yöneltilmediği kaydedildi.
Uğur Dündar: Kul hakkı yiyenlerden daha çok dindarız2075 izlenme
En fazla döviz alan iller ortaya çıktı!74 izlenme
Canan Kaftancıoğlu’ndan Metin Özkan paylaşımı103 izlenme
İşte Ekonomide 5 Ay İçinde Yaşanacaklar..146 izlenme
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Koca’dan açıklamalar1842 izlenme
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit!69 izlenme
Fatih Altaylı 'tek tek ortaya çıkacak' dedi66 izlenme
Mansur Yavaş, dünya başkentlerini bir araya getirdi146 izlenme