Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşaatları ile Türkiye'nin gündemine oturan ve sahibi olduğu Yalıkavak Marina'nın üzerine çöküldüğü öne sürülen Mubariz Mansimov, Azerbaycan'da bir YouTube kanalının sorularını yanıtladı.
Sedat Peker ile ilgili açıklamalarda bulunan Mansimov, "Dikkat ederseniz söylediklerinin hepsi doğru çıktı. Hiçbir sözü yalan değildi. Sedat Peker son zamanlarda çıkıp bir şeyler iddia ediyor. Bu iddiaların doğru olduğunu biz biliyoruz." ifadelerini kullandı.
KRT'nin aktardığına göre, Mansimov, Peker için 'milliyetçidir' derken; övgüyle bahsetti.
'Peker ile hiç görüştünüz mü?' sorusuna Mansimov, "Ben hiç yüz yüze gelmedim. Ben milliyetçiyim, Sedat Peker de milliyetçidir. Peker'i herkes istediği gibi görebilir. Biri mafya görebilir, diğeri başka türlü görebilir." cevabını verdi.
Kumpasla cezaevine atıldığını iddia eden Mansimov o dönemde Sedat Peker'in kendisine yardım eli uzattığını belirterek, "Hapisteyken bana avukat gönderdi. Daha tutukluluğumun 15. günü filandı. Avukatı bana, 'Reis yapabileceğimiz bir şey var mı?' diye soruyor. Yapabileceğimiz bir şey varsa yanındayız, onu seviyoruz' dedi. Allah razı olsun hiçbir şeye ihtiyacım yoktu." ifadelerini kullandı.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Mansimov, FETÖ’ye yardım suçundan 5 yıl hapis cezası almış; bir süre cezaevinde kalmıştı.
Uğur Dündar bu fotoğrafı paylaştı. "Yüreğim yandı" dedi5474 izlenme
Ekonomist Selçuk Geçer'den 'dikkatli olun' uyarısı60 izlenme
Fatih Altaylı: Devlete geçirecekler!7084 izlenme
Kulisler bunu konuşuyor: Seçimlerle ilgili olay yaratacak 'erteleme' iddiası!49 izlenme
Soner Yalçın yazdı: Yeter artık, yazıktır1882 izlenme
Peker'in ifşası 'yüklü bağış'ı ortaya çıkardı: Kapanan dava için harekete geçildi!3121 izlenme
CHP'li vekil 'uyarmış olayım' diyerek paylaştı: 'Elektriğe yüzde 100 zam yolda!'658 izlenme
Erdoğan'a canlı yayında tarihi uyarı: Her şeyden sorumlusunuz artık, herkes sizi terk edecek!4533 izlenme