Muhteşem görüntüler..."Bu sabah Kapadokya'da balonlar Atatürk için uçtu."

3501 izlenme 10 Kasım 2018
Reklamlar
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yurdun dört bir tarafında törenler düzenlendi. Saat 09.05’i gösterdiğinde insanlar araçlarını durdurdu ve Atatürk için saygı duruşuna geçti. Cadde ve sokaklarda siren sesleri hariç hiçbir ses duyulmadı. 


Kapadokya’da ise balonlar “Ata’ya saygı” için havalandı. Göreme beldesinde türk hava kurumu balonunun sepetine, bu sabahki uçuşlarda, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla Türk bayrağı asıldı. 

Pilot SEYİT ERKÖSE öncülüğünde Türk bayraklarının asılı olduğu balonlar, Göreme’den güneşin doğuşuyla Kapadokya semalarına yükseldi. Uçuşlar, yaklaşık 1 saat sürdü. Bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, peribacalarını ve Kapadokya’nın diğer doğal güzelliklerini havadan izledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Habertürk'te gündem olan enflasyon diyaloğu: 'Nasıl?' Ahmet Hakan da TÜSİAD karşısında aslan kesildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Kanal İstanbul açıklaması Cumhuriyet'in savcısından ders gibi iddianame... Atatürk'e hakaret eden muhtara hapis