NTV'nin haberine göre Apple'ın ucuz telefonu olarak bilinen iPhone SE'nin yeni modelinin tarihi belli oldu.
Apple'ın ilk olarak iPhone 11 kasasıyla yeni bir iPhone SE tasarlayacağı düşünülüyordu. Cihazın adı da henüz belli olmadı. Seçenekler arasında iPhone SE 3, iPhone SE 2022 ya da iPhone SE Plus bulunuyor. 5G özellikli olacağı belirtilen cihazın 300 dolar etikete sahip olacağı aktarıldı. Türkiye'de son kurlara göre 4000 lira civarına denk geliyor. Bu fiyata vergiler de eklenecek.
Türkiye'de satılan 2020 model iPhone SE 2'de KDV ve diğer yasal ücretlerin toplamı 3 bin 203 liraya denk geliyor.
iPhone SE 2020 modelinin ABD satış fiyatı 399 dolar. Cihazın Türkiye fiyatı ise 7 bin 799 lira. Ancak son raporlar, şirketin 2020'deki iPhone SE'yi biraz geliştirip iPhone SE+ 5G olarak satacağını gösteriyor.
iPhone 8 kasasına benzer bir tasarımın kullanılacağı yeni ucuz iPhone modelinin mart ayında montajlanacağı ve Nisan Mayıs aylarında satışa hazır olacağı belirtildi.
Telefon 4.7 inçlik ekrana sahip olacak, gücünü ise iPhone 13 serisindeki Apple A15 Bionic çipinden alacak.
Muharrem İnce'den kötü haber3676 izlenme
AKP'nin sazlı sözlü sahurunun yankıları sürüyor3514 izlenme
Erdoğan, SGK'yı batırıyor mu?152 izlenme
Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez böyle tepki gösterdi..2189 izlenme
Ankara Belediyesini ver cumhurbaşkanı ol... Fatih Altaylı ne ima ediyor4358 izlenme
‘Melih Gökçek Mansur Yavaş’a çalışıyor’4419 izlenme
AKP oyların yeniden sayılmasını istedi, 3 oy farkla kaybetti13420 izlenme
Erdoğan müjdeyi vermişti! İşte emekli ikramiyeleriyle ilgili gündemdeki 3 formül4034 izlenme