Ana Sayfa
17 Ağustos 2021 ( 56 izlenme )
Reklamlar

Berat Albayrak cephesinden olay yaratacak hamle: AKP'li isme istifa çağrısı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Bakan Berat Albayrak'ın abisinin sahibi olduğu Sabah Gazetesi, AKP'li isimleri ve bakanları hedef alıyor. Son kurban, AKP Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız oldu. Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok, köşesinde ağır ifadelerle yüklendiği Yıldız için şunları yazdı: 

MAZBATAYI YERE BIRAK

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bir kısım seçmenine büyük harflerle "AŞI YAPTIRMAYANLARLA GÖRÜŞMEYECEĞİM, İSTEKLERİNE YARDIMCI OLMAYACAĞIM" diye ayar veriyor. Sayın vekil! İster aşı olsun ister olmasın, Denizlili her seçmen sizin velinimetiniz.

Onlar asıllar, siz sadece adı üstünde vekil. Mecbursunuz şucu bucu demeden her biriyle görüşeceksiniz, isteklerine de yardımcı olacaksınız. Çünkü Denizlilerden bu vaatle oy aldınız. Sinirle har vurup harman savurduğunuz o oylar sizin değil; seçmenlerinizin. Eğer sözünüzü, görevinizi, Anayasa'yı yok sayıyorsanız da azarladığınız halkın size verdiği mazbatayı yavaşça yere bırakacaksınız.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dilipak Yeni Zelanda'yı CHP’ye bağladı 2019 yerel seçim anket sonucunda dikkat çeken oy oranları Kılıçdaroğlu: Oyuna Geldiniz Oyuna... AKP'li Tevfik Göksu İmamoğlu'nu suçlamaya çalışırken rezil oldu