Ana Sayfa
04 Nisan 2021 ( 1379 izlenme )
Reklamlar

Bu da marketlerin son icadı

Gaziantep’in Şahinbey ilçe belediyesinin CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, ildeki bazı marketlerde kaşar peynirlerin çalınmasına karşın tedbir amaçlı çip takıldığını söyledi.

Kalkan, “Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor” dedi.

Sosyal medya hesabından çip takılan kaşar peynirin fotoğrafını paylaşan CHP'li Uğur Kalkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor. Marketlere alışverişe gittiğimiz zaman halkın gerçek gündemiyle bir kez daha karşılaşıyoruz. Parası yetmediği için bir önceki vatandaşın yaptığı alışverişin indiriminden yararlananlar bunun yanında da kaşar peynirlerine, sucuklara takılan çipler. Bunu birileri söylese belki şaka zannedebiliriz ama Gaziantep’te bazı marketler kaşar peynirine ve sucuğa çalınmasın diye çip taktılar. Bu uygulamayla ben hayatım boyunca ilk defa karşılaştım. Hakikaten de bunlar hayaldi, gerçek oldu.”

İşte o paylaşım:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray'ın servis ettiği 5 helikopterli yangın bölgesi fotoğrafı bakın nerede çekilmiş! Türkiye'de koronavirüsün Nu varyantı görüldü mü? Fahrettin Koca'dan yeni açıklama Dikkat çeken yorum: 'Nebati'nin mumu yatsıyı bulmadı!' Reuters'tan Erdoğan analizi: Sonbaharı yaşayan bir Sultan