Ana Sayfa
09 Nisan 2019 ( 264 izlenme )
Reklamlar

CHP’den Bahçeli’nin ‘yeni seçim’ çıkışına yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’daki büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinin ”toplum vicdanında huzur bulmadığı” takdirde yeniden yapılabileceğini açıkladı. Bahçeli’nin ‘yeni seçim’ açıklamasına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel‘den yanıt geldi.


Bahçeli’nin “Yeni seçim düşünülebilir” açıklamalarının ardından CHP’li Özel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bahçeli’nin seçim gecesi yaptığı “Kazanmak için 1 fazla oy yeterlidir” sözlerini hatırlattı.

Özel mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bahçeli, seçim gecesi Binali Yıldırım 3500 oy öndeyken ‘Kazanmak için 1 fazla oy yeterlidir’ dedikten 9 gün sonra Ekrem İmamoğlu 15000 oy önde bitirince ‘Yeni seçim düşünülebilir’ dedi. Bu vicdansızlıktır. Toplum vicdanı rahattır. Bu seçimlerin kazananı Ekrem İmamoğlu’dur.”

Bahçeli ne demişti?
”Şimdi böyle bir sürecin içindeyken işi kargaşaya, aceleciliğe, mazbatayı kim alırsa alın İstanbul tartıştırabilecek bir zemine sürüklemek doğru değildir. İtirazların sonucu alınmalıdır. Bunlara rağmen ortada hala seçimin üzerindeki akılcı yaklaşımlar Türkiye’yi kaosa sürükleyecek noktaya yönlendiriyorsa, bu hatalardan kurtulmanın yolu yine demokrasi içinde aranmalıdır.Seçim sonuçları toplum vicdanında huzur bulmayacak şekilde sonuçlandıysa yeni seçim düşünülebilir. Şu an için YSK’ya yapılan itirazları takip etmeliyiz

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan bir tweetle Meclis’i çöpe attı 'En az üç çocuk' fikrinin mucidiydi: Kamudan kaç maaş aldığı ortaya çıktı! Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: 7 can kaybımız var, sınırlar acil olarak kapatılmalı O görüntüler yargıya taşındı... Bilal Erdoğan hakkında suç duyurusu!