Ana Sayfa
02 Nisan 2020 ( 22040 izlenme )
Reklamlar

Cihangir İslam'dan Süleyman Soylu'ya 'yardım' tepkisi: 'Allah belanı versin'

Saadet Partisi'nden istifa eden Bağımsız Milletvekili Cihangir İslam, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu sert sözlerle eleştirdi.

İslam,"Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin." dedi. 

Bağımsız vekil İslam, Twitter'dan Soylu'nun açıklamalarına yönelik yaptığı paylaşımda, "TBMM kürsüsünde söylediğim 'Allah belanı versin' ifadesi bir kişiye, gruba yönelik değil bir aktarımdı. Şimdi CNNTURK'de belediye yardımları konusunda @suleymansoylu'yu dinliyorum. Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Korkmaz Karaca İçin Sıraya Girmişler Yılmaz Özdil, 1 ay sonra bir kez daha uyardı: Bilim Kurulu'na yalvarıyorum ‘Erdoğan YSK’ya ‘Seçimi AKP Kazanacak’ Talimatı Verdi’ Can Ataklı Yazdı Kabine toplanıyor: Gündemde kritik maddeler var