Ana Sayfa
14 Nisan 2022 ( 6569 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan kızarak emir verdi: Orayı yıkın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Mustafa Balbay bugün okurlarının karşısına "Atatürk Havalimanı’nı bir yılda yıkın emri!" başlıklı bir yazıyla çıktı. Mustafa Balbay yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı'na ilişkin yeni bir hamle yaptığını öne sürdü.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na  bir yazı göndererek Atatürk Havalimanı'nın tamamen bahçe olmasının istendiğinin belirtildiğini ortaya koydu.

REİS BUNA ÇOK KIZDI

Balbay’ın bu çok konuşulacak yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşiehir Belediye Balkanı Ekrem İmamoğlu’nun “2023’te Atatürk Havalimanı’nı işletmeye açacağız” sözlerine çok kızdığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Derhal kazmayı vurun, havalimanını iyice kullanılamaz hale getirin..."  dediği ifade edildi.

Balbay’ın yazısının ilgili bölümünde şunları kaleme aldı:

" Bakan adına Mekânsal Planlama Genel Müdür Vekili Ahmet Baktaş imzalı yazının Türkçesi şu:

Arkadaşlar, İmamoğlu rahat durmuyor. 2023’te Atatürk Havalimanı’nı işletmeye açacağız diyor. Reis buna çok kızdı. Derhal kazmayı vurun, havalimanını iyice kullanılamaz hale getirin..." 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil, TCMB'deki eksik harfi yazdı: O harf bağımsızlık simgesiydi 3 eski bakan daha AKP'den istifa ediyor Son ankette Cumhur İttifakı paramparça: MHP barajı geçebiliyor mu? Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında yeni gelişme