Ana Sayfa
25 Ağustos 2021 ( 63 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal'dan Didem Arslan Yılmaz'a: Ne gereksiz bir tepki...

Gazeteci Fatih Portakal, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında Kürtçe konuştuğu için yayından alınan kadınla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gazeteci Fatih Portakal, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında kullandığı, “Halayla bir konuşun, doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti. O dili bilmiyoruz. Bilsek anlayacağız da konuşacağız da bilmiyorum” sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Didem Arslan Yılmaz için, “Şaşırdım” dedi.

Portakal, “Ne sert bir tavır! Ne gereksiz bir tepki! Bir şeyi 1000 şekilde söyleyebilirsin. Profesyonel bir ismin sonuncusunu seçmesi tuhaf. Bence bu tip programlar sunanın da ruh halini etkiliyor” görüşünü ifade etti.

Portakal’ın paylaşımı şöyle:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın olası hastalığını canlı yayında açıkladı Erdoğan bir kez daha 'Erken seçim yok' dedi Elektrikte büyük soygun: Şirketlerin ismine sansür geldi Ünlü anketçi Devlet Bahçeli'nin erken seçim isteyeceği tarihi Fatih Portakal'a açıkladı!