Ana Sayfa
23 Haziran 2019 ( 4899 izlenme )
Reklamlar

Katılım 31 Mart’ı yakalayacak mı?

İlçelerde görevli CHP'li vekiller Sözcü'ye yaptıkları açıklamalarda, kayda değer bir seçim ihlale yaşanmadığını, oy verme sürecinin sakin şekilde geçtiğini ifade ediyorlar.  Yine ilçelerden gelen bilgiler, oy verme oranının son saatlere girildiğinde yüzde 70'leri geçtiğini gösteriyor. Vekiller, bu seçimde de 31 Mart'taki yüzde 84'lük katılım oranının benzerinin yakalanacağını tahmin ediyorlar.

CHP Genel Başkanı Muharrem Erkek de yine Sözcü'ye yaptığı açıklamada, oy verme işleminde sıkıntı olmadığını belirtti, “Umarım oy sayım döküm işlemleri sırasında da bu sakinlik devam eder. Türkiye'nin buna ihtiyacı var” diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Mücahit Birinci şikayet etti, sokak röportajı yapan üç Youtuber gözaltına alındı! Kılıçdaroğlu peşini bırakmıyor... '20 MİLYAR DOLARLIK PEŞKEŞ' CHP İstanbul Başkan Yardımcısından tartışma yaratacak Muharrem İnce mesajı CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz, yeni partisini duyurdu