Ana Sayfa
15 Mart 2022 ( 81 izlenme )
Reklamlar

Meclis’e sunulan teklifin ardından iktidardan erken seçim açıklaması

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı NTV canlı yayınında, AKP ve MHP milletvekillerinin imzasıyla dün TBMM Başkanlığına sunulan Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin soruları yanıtladı.

Erken seçimin muhalefetin bir söylemi olduğunu ifade eden Yazıcı, "Onlar da bunun olmayacağını göre göre ısrarlı şekilde erken seçim vurgusu yapıyorlardı. Zamanlamayı ona göre planladık. Baskın seçim niyetimiz yok. Seçimler zamanında yapılacak. Başından beri biz bu konuda çok özenliyiz." diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ailenin ölümünden kan donduran detaylar ortaya çıktı! Abdurrahman Dilipak'tan Erdoğan'ın yazdığı kitaba olay yorum! Bakan Vedat Bilgin 'Sürprizimiz' olacak demişti Fakıbaba’nın ardından AKP'de bir ismin istifası daha gündemde!