Ana Sayfa
07 Eylül 2019 ( 237 izlenme )
Reklamlar

Meral Akşener'den Canan Kaftancıoğlu'na destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9 yıl 8 ay hapis cezası verilen Canan Kaftancıoğlu ile ilgi destek mesajı yayınladı.

Akşener, "Düşüncelerine katılmıyorum. Ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar savunurum" paylaşımını yaptı.


Twitter hesabı üzerinden paylaşımda Fransız filozof Voltaire'den de alıntı yapan Akşener, şu ifadeleri kullandı: “Ama o sopayı tutanlar unutmasın ki; gün gelir hukuk herkese lazım olur” değerlendirmesinde bulundu.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda Fransız filozof Voltaire’den de alıntı yapan Akşener, “Düşüncelerine katılmıyorum. Ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar savunurum. – Voltaire YasamaYürütmeYargı’nın güçler ayrılığını koruyamazsak, aynı bugünkü gibi hukuk siyasetin sopası olur. Ama o sopayı tutanlar unutmasın ki; gün gelir hukuk herkese lazım olur.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Ali Erbaş ve Yargıtay Başkanı Akarca hakkında suç duyurusu! Yandaşların internetteki ‘amiral gemisi’ İstanbul anketi yaptı, peki kim kazandı? Pandora Belgeleri'nde ismi çıkan Reha Muhtar ilk kez konuştu! Çanakkale 1915 Köprüsü'nde 'uygunsuz malzeme' kullanılmış