Auto-Created-3
05 Eylül 2021 ( 129 izlenme )
Reklamlar

Ezgi Mola'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Etiler'de görüntülenen Ezgi Mola, koronavirüsü atlattığını söyledi.

Ünlü oyuncu, "Ne olur ne olmaz diye iki kez test yaptırdım. Kimseye riske atmaya gerek yok" dedi.  Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' dizisi çekimlerinde çok eğlendiğini belirten oyuncu, "Çekimler çok güzel ve eğlenceli geçti. O kadar güzel ekip kurdu ki Cem, kötü olması mümkün değildi" şeklinde konuştu.

"AŞI OLDUĞUM İÇİN ÇOK KOLAY ATLATTIM" 

Milliyet'in haberine göre, Mola, "Çok kolay atlattım. Aşı olduğumdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Aşı olmayan arkadaşlarımızı da görüyorum, ağır geçiriyorlar" sözleriyle, aşının önemine vurgu yapmış oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Rakipleri Erdoğan'ın Gizli Amacını Gördü' Ekrem İmamoğlu'ndan 'İstanbul'u kazanamazsanız genel başkanlığa mı yürüyeceksiniz?' sorusuna yanıt Altaylı: Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım Perinçek konuştu: 'AKŞENER GLADYO'