Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; perşembe, cuma ve cumartesi yurt genelinde sıcaklıklar düşük seyredecek. Bu üç günde bazı illerde kar bazı illerde de sağanak yağmur görülecek.
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacağı, pazar gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.
Pazar gününden itibaren ülkenin batı kesiminde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri düzeyine gelecek. Yurdun doğu kesiminde ise kar yağışı ve sağanak yağmur etkili olacak. İstanbul'da ise en yüksek sıcaklık 13 derece olacağı tahmin ediliyor.
Pazartesi günü yurdun doğu kesiminde önceki gün etkisini gösterecek olan kar ve yağmur yerini güneşe bırakacak. Tüm yurtta sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken İstanbul'da en yüksek sıcaklık 15 dereceye kadar çıkacak.
Kötü Haberi Açıkladı! Herkes Yaşayacak...13656 izlenme
Yılmaz Özdil, sınav tarihinin değiştirilmesine ateş püskürdü: Aslında çocuklar şükretmeli...133 izlenme
Erdoğan'ın haberi var mı? Yiğit Bulut'un başını ağrıtacak alışveriş!4461 izlenme
Hürriyet Ankara'da Hande Fırat operasyonu.5086 izlenme
Süleyman Soylu görevden mi alınacak? Yılmaz Özdil'den çarpıcı Peker paylaşımı3737 izlenme
'En az üç çocuk' fikrinin mucidiydi: Kamudan kaç maaş aldığı ortaya çıktı!2122 izlenme
AKP'li başkandan 11 gündür söndürülemeyen orman yangınıyla ilgili tepki çekecek sözler61 izlenme
İşte son İstanbul anketinin sonuçları12509 izlenme