Bayramı memleketi Tekirdağ’da geçiren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ-Hayrabolu Yolu şantiyesinde de incelemelerde bulundu.
Yoldaki çalışmalar hakkında bilgi alan Şentop daha sonra gazetecilere açıklamada bulundu.
TBMM Başkanı Şentop, “Burada yapılan hesaplamalar işe göre hesaplama şeklinde oluyor. Para hesapları üzerinden kağıt üzerindeki bilgelere dayanarak yapılan hesaplamalar doğru değil. 2020 yılı içerisinde kağıt üzerinde görülen miktar 10 bin lirayken, 104 milyon liralık ödeme gerçekleşmiş yapılan işlerin karşılığı. Yine 2020 yılı hesabından 80 milyon artı 80 milyonun üzerinde de bir ödeme yapılacak. Dolayısıyla bir tarafta 10 bin lira, bir tarafta 187 milyon lirayı bulacak bir ödeme durumu söz konusu. Bu bakımdan yapılan iş esas. Burada asgari 7 kilometre yol olmak üzere, diğer kesimlerin de alt yapısı tamamlanmak üzere, çalışmalar devam ediyor. Planlandığı gibi inşallah bu yol tamamlanacak” dedi.
Öte yandan Tekirdağ Süleymanpaşa Eski Câmi’de cuma namazını kılan Şentop çıkışta da çocuklarla ve hemşerileriyle bayramlaştı.
Erdoğan, EPDK başkanını rencide etti: Sen milletvekilimize ver ya!
Filli Boya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü filmi
Fuat Oktay'dan skandal sözler
AKİT TV'de kavga: Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti!
Berat Albayrak günler sonra ortaya çıktı!
Mehmet Görmez'in hedefinde hangi "hoca" var
Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a: Bu nasıl utanmazlık, nasıl hadsizlik, nasıl yüzsüzlük
Fahrettin Koca zamları açıklarken Erdoğan geldi: Diyalog şaşkınlık yarattı
Gül yeniden siyasete mi ısınıyor? Önce Davutoğlu sonra Karamollaoğlu
Cemal Enginyurt ve Latif Şimşek canlı yayında birbirine girdi.